Van DecoratieFarah naar FarahWedding - Nieuwe naam met nog meer aanbod en service

#

FarahWedding een naam die een begrip is geworden in de afgelopen jaren voor alle mensen die trouwen of een feestje willen geven. Wij hebben in de afgelopen zeven jaar hard gewerkt om elk bruidspaar op hun wenken te bedienen. Een simpele zaal omtoveren tot een mooi paleis is dan ook onze hoofdtaak geweest. Met ons oog voor detail en het goed luisteren naar de wensen van de klanten zijn we snel uitgegroeid tot één van de grootste decoratiebedrijven van België.

FW staat niet alleen voor hardwerkend en ondernemend maar ook voor creatief en vooruitstrevend. Dit zie je vooral terug in onze diensten die we vaak exclusief aanbieden zoals de Arabische lounges, onze uitgebreide inkomstpoorten, en uiteraard de magische theehoeken...

In al onze diensten komt onze ervaring, kennis en passie voor mode terug. Van het combineren van kleuren tot het gebruiken van modebewuste designs, dat zorgde altijd voor dat wij met onze tijd ver vooruit zijn. Maar toch is het hoog tijd voor vernieuwing! Met trots presenteren wij dan ook onze nieuwe prachtige onderneming Farah. FarahWedding biedt het totale pakket aan voor bruid en bruidegom. Wij willen onze passie voor mode, professionaliteit en ervaring inzetten om het koppel om te toveren tot een koninklijk bruidspaar.

FarahWedding levert u naast decoratie, een ziana aan die opgeleid is tot modeontwerpster en tevens professioneel visagiste is. Deze opleidingen zijn samen met de vele jaren ervaring een succesformule voor onze nieuwe dienst. Zowel bij ons decoratiewerk als bruidsstyling leveren we westerse topkwaliteit met behoud van Marokkaanse cultuur en traditie.

Prachtige stoffen, blinkende sieraden, mooie kapsels en schitterende make-up, een rustgevende adviserende ziana zijn allemaal ingrediënten om een bruid om te toveren tot een prachtige prinses. Bij ons kies je als bruid zelf hoe je eruit wil zien op jouw belangrijke dag en welk onderdeel je hiervoor wil gebruiken. De wensen van de bruid staan bij ons op de eerste plaatst en ieder detail wordt met het bruid besproken.

Kortom , FarahWedding staat klaar om uw feest te begeleiden, advies geven en mee organiseren. FarahWedding heeft ook een groot netwerk van diensten die elk bruidspaar tot in de puntjes verzorgd, zodat iedereen heerlijk kan genieten van zijn feest.

Wij heten u van harte welkom bij onze diensten.